İnternet dünyasında en çok konuşulan konulardan birisi de Anadolujet’in dış hat rotalarının ne olduğudur. Birçoğumuz Anadolujet hakkında bilgi sahibi olsa da bilmeyenler için bu marka hakkında bilgi vermekte fayda vardır.

Anadolujet Türk Havayollarının bir alt firmasıdır. Airporthaber’e göre Anadolujwet’in dış hart uçuşlarının büyük bir bölümünü Sabiha Gökçen Havaalanından gerçekleştirdiği söylentiler arasında yer alıyor.  Dolayısı ile uçuşların bir kısmı Bodrum, İzmir, Antalya da icra edileceği tahmin edilmektedir.  Ayrıca Anadolujet Bodrum, Antalya ve İzmir illerinden Kuveyt ile   İzmir Tel Aviv’e arasında uçacağını bildirmiştir. 

Dış Hat Uçuşları Hangi ülkelerde Olacak

Anadolujet, büyük bir bölümünü Sabiha Gökçen havaalanından gerçekleştireceği dış hat seferlerinde Amsterdam, Abu Dhabi, Bağdat, Paris, Bahreyn, Berlin Tegel, Bakü, Dubai, Brüksel, Kuveyt, Düsseldorf, Dammam, Frankfurt, Münih, Medine, Milona, Charlesde Gaulle, Londra, Roma, Stutgard, Riyad, Londra, Tahran, Tel Aviv ve Viyana gibi dış ülkelere yapacaktır. 

İlk Uçuş Ne Zaman

Türk Havayollarının bir alt markası olan Anadolujet’in dış hat seferlerinin başlatılacağı haberini arasında herkesin ilk uçuşun ne zaman gerçekleşeceği konusunu araştırmaya başladı.  Türk hava yollarının kamuyu aydınlatma formuna yaptığı açıklamaya göre ilk uçuşun   29 Mart’ta başlayacaktır dolayısı ile az bir zamanın kaldığını da kestirmek mümkün.  İlk uçuş Sabiha Gökçen hava alanından gerçekleşecektir. 

İlk Dış Hat Noktası Neresidir?

Anadolu Jet’in düzenlediği dış hat seferlerinde ilk uçuş noktası güncel konu ve haberler arasında yer alıyor.  29 Mart’ta gerçekleşmesi planlanan dış hat uçuşunda ilk sefer Sabiha Gökçen- Londra Stansted arası olacaktır. B737 tip uçaklarla gerçekleşecek program şu şekildedir;  

TK7798- SAW 08:45- 10,55 STN 

 TK7799- stn11.50-17.40 SAW 

Anadalujet Tüm Dış Hat Seferleri

Mart ayının sonunda gerçekleşmesi düzenlenen Anadolujet dış hat seferlerini internetten bulabilirsiniz.  Büyüme stratejileri doğrultusunda 20230 yaz tarifesinde İstanbul Sabiha Gökçen havalimanı ortaklığı ile çalışan Anadolujet markası adı altında dış hat seferleri yapacağı kararı aldığı firma tarafından dile getirilmişti. Operasyon merkezi de Sabiha gökçen Hava alanı olacaktır. 

THY KAP’a Bildirmişti

Türk hava yolları Kamuoyu aydınlatma platformu (KAP) ‘a yurtdışı seferleri düzenleyeceğini daha önce bildirmiştir.  Bu açıklama sonrasında ilk uçuşun Sabiha Gökçen havalimanından gerçekleşeceğini bildirdi.  Bu doğrultuda firmanı ilk uçuşları TK78798/7799 uçuş kodları ile gerçekleşecektir. 

Anadolujet Kimdir

23 Nisan 2008 yılında faaliyetlerine başlayan Anadolujet Türk havayollarının yeni bir iş modeli olup, yapılandırarak ülkemize sunduğu farkı bir ticaret markasıdır. Anadolujet’in hayata geçmesi ile Türk havayolları yolcularına alternatif servisler sunmaya başlamış en son modeli de 2020 yılı yaz tarifesinde yapacağı dış hat seferleri olmaktadır.  Daha geniş kitlenin uçuş hizmetlerin yararlanmasını hedefleyen   Anadolujet, uygun fiyatlı uçuş hizmetleri ile de gündemde yerini koruyor. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları