Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nin (AÖF) yapmış olduğu açık öğretim sınavının ardından sonuçların ne zaman açıklanacağı merak konusu olmaya başladı. Açıklanan soru ve cevaplarla yetinmeyen öğrenciler gözlerini merkezden gelen sonuçlara çevirirken aramalarda AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusu ilk sıralarda yerini aldı.

AÖF ara sınavları geçtiğimiz günlerde gerçekleşti ve açıktan üniversite bitirmek isteyen birçok kişi bu sınavda ter döktü. Sınav sonrasında akıllara takılan soru sonuçların ne zaman açıklanacağı oldu. İşte AÖF sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi merak edenlere cevap.

Sınav Sonuçları Genellikle Sınavdan 15 Gün Sonra Açıklanıyor

Sınavda sorulan soruların yayınlanmasından sonra verdikleri cevaplardan emin olmayanlar sınav sonuçlarının resmi merceklerden açıklanmasını beklemeye başladı. Sınav tarihinden yaklaşık 15 gün sonra açıklanan sonuçlar için kesin bir tarih olmasa da bu süreç içerisinde açıklanması bekleniyor. 

Mazeret Sınavı Olacak Mı?

Sınav sonrasında merak edilen bir diğer konuysa mazeret sınavının olup olmayacağı oldu. Konu hakkında yapılan açıklamalarda kişinin sınav günü ve saati belirtilen yerde olmaması durumunda sınavın tekrarlanması mümkün değil. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları