Her pazartesi akşamı Show TV ekranlarına milyonlarca kişiyi bağlayan Çukur dizisi heyecanlı sahnelerine devam ediyor. 26 Şubat pazartesi akşamı 19. bölümü ile seyircinin karşısına çıkan dizinin yeni bölümü 5 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak. O güne kadar ise son bölümde yaşananlardan yeni bölüme dair bir sürü çıkarımla karşılaşmak mümkün.

Yüksek reyting oranları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Çukur dizisinde heyecan dinmiyor. Son bölümde yaşanan bir sahne herkesin nefeslerini tutmasına neden oldu. Yamaç’ın ağabeyi Selim, Vartolu’nun ölümü sonrasında kendinden geçen ve intikam alma ateşi ile yanıp tutuşan Medet tarafından ateş edilerek vuruldu. Bu sahne sonrasında zaten karışık olan ortam daha da karışmaya başladı. 

Emrah Komiser Aslında Sena’nı Ağabeyi

Emrah Komiser Aslında Sena’nı Ağabeyi

Emrah komiserin kim olduğu gerçeği ile yüzleşen Yamaç’ı daha sayısız sürpriz bekliyor. Emrah komiser ise Çukur mahallesine adım atar atmaz boş durmuyor ve Yamaç’a karşı üstün olduğunu göstermek için başta İdris olmak üzere Çukur’da bulunan herkesi toplayarak gözaltına alıyor. Bu hareketiyle gücünü Yamaç’a göstermeyi amaçlayan Emrah Komiser’i bu hareketi nedeniyle zor günler bekliyor.

Vartolu’nun sağ kolu olan Medet Beyefendi’nin adamlarından işkence görmeye başlıyor. Paşa’yı öldürme girişimi sonrasında planlarını devreye sokmak için bunu bir koz olarak kullanan Beyefendi işkencesine pek ara verecek gibi durmuyor. Beyefendi planının son aşamasında ise Vartolu’nun ölümü sonrasında Medet’in içini intikam ateşi ile doldurmaya çalışıyor. Medet tüm bu olanlardan sonra Yamaç’ın ağabeyi Selim’i ateş ederek vuruyor. Vartolu’nun intikamını bu şekilde aldığına inanıyor. Selim’in vurulduğunu öğrenen Yamaç sinir krizi geçiriyor. Ancak işlerin asıl sanıldığından çok daha farklı.

Paşa Kalp Krizi Geçiriyor

Paşa kalp krizi geçirdiği için hastaneye kaldırılıyor ve bu onun en önemli anlarından biri oluyor. Paşa’nın hastanede olduğu vakitlerde ise İdris Vartolu Saadettin’in kendi oğlu olduğunu hiç beklenmedik bir şekilde açıklıyor.

Yeni bölüm fragmanında ise Yamaç öldüğü sanılan Vartolu ile yüzleşiyor. Bu yüzleşmede söylenenler uzun süre hafızalardan çıkacak gibi durmuyor. Yeni bölümde birçok gerçeğin ortaya çıkması bekleniyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları