Oyuncaklar genç ve yaşlı fark etmeksizin herkesin ilgi duyduğu ürünlerdir. Oyuncakların en önemli özelliklerinden bir tanesi oyuncağı elinize aldığınız an sizi eski dönemlerinize götürmesidir.

Oyuncak bebek, araba ve benzeri gibi bin bir çeşit oyuncak vardır. Her çocuğa ve her kişiye hitap eden oyuncakları bulmanız mümkündür. Ancak bahsedilen oyuncaklar normal oyuncakların fiyatından oldukça farklı olmakla birlikte arasında dağlar kadar fiyat farkı vardır. Dünyanın en pahalı oyuncakları şu şekildedir;

Kristal Çerçeveli Yazı Tahtası

Fiyatını duyduğunuz zaman dudak uçuklatmayı sağlayan kristal çerçeveli yazı tahtası pembe renklidir. Üzerinde kristaller bulunur. Bu çerçeve çocukların okul dönemlerinde kullanılan yardımcı bir araçtır. Fiyat olarak 1.500 USD olarak satışa sunuluyor.

Işın Kılıcı

Son dönemlerde filmlerden dolayı herkesin ilgisini çeken ışın kılıcı 1978 yılında üretilmiş ve bugünlere kadar varlığını korumayı sağlayan bu kılıç 6.000 USD olarak kılıç severler için satışa sunulmuştur.

Dikiş Makinesi

Hem oyuncak hem de biblo olarak kullanabileceğiniz dikiş makinesi dikişe ilgisi olanlar için satıştadır. 13.000 dolara satışa çıkarılan dikiş makinesi fiyatını öğrenenlerin şaşırıp kalmasına neden oluyor.

Köstebek Dövme Oyunu

Köstebek dövme oyunu çeşitli oyun merkezlerinde, AVM gibi noktalarda yer alır. Bu oyunun zevkini alanlar fiyatının ne kadar olduğunu da merak ederler. Köstebek dövme oyunu dünyanın en pahalı oyuncakları arasında yer almayı başarmış ve tamı tamına 35.000 dolara satışa çıkarılmıştır. Köstebek oyununa sahip olmak isteyenler için fiyat bu şekildedir.

Oyuncak Pembe Minibüs

Arabalar sadece erkek çocuklara ve erkek yetişkinlere özel bir oyuncak değildir. Araba koleksiyonu olan ve arabalara çok düşkün olan kadın ve çocuklar için üretilmiş bu pembe minibüs 72.000 dolara satıştadır.

Stefano Canturi Tasarımı Barbie

Çocukların vazgeçilmez oyuncağı olan Barbie özel tasarımı ile göz kamaştırıyor. Fiyat olarak da diğer Barbie bebeklerden çok farklıdır. Hem özel bir tasarım hem de boyut olarak farklıdır. Stefano Canturi Barbie bebeğin fiyatı 302.500 dolar olarak belirlenmiştir.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları