İnsanların yaşamı düz bir çizgi değil ve sürekli olarak yerlerinde kalmıyorlar. Nitekim ama iş amaçlı olarak ama özel sebeplerden ötürü insanlar sürekli olarak başka kentlere başka ülkelere gitmek durumunda kalıyorlar.

İnsanların yaşamı düz bir çizgi değil ve sürekli olarak yerlerinde kalmıyorlar. Nitekim ama iş amaçlı olarak ama özel sebeplerden ötürü insanlar sürekli olarak başka kentlere başka ülkelere gitmek durumunda kalıyorlar. Nitekim eğer gidilen kentte kişinin kendi adına kalacağı bir yer yok ise o zaman doğal olarak otellerde kalıyor. Aşağıda yer alan listede de dünyanın farklı yerleri de uzmanlar tarafından kabul görmüş en iyi otellerden başlıcalar yer alıyor.

Hindistan Udaipur Kenti The Oberoi Udaivilas

Hindistan zaten dünyanın en çok merak edilen, en çok görülmek istenen ülkelerinin başında geliyor. İş de bu ülkenin Udaipur kentinde olan bu otel gerçek anlamda bir düş gibi. Hem tarihin içinde hem de son derece lüks. Üstelik  muhteşem bir manzarası ki tüm otoritelerce dünyanın en iyi otelleri sıralamasında ilk sıralarda geliyor.

Four Seasons Resort, Bora Bora – Society Islands

Bu otel için söylenebilecek çok şey yok. Otelin kendi görüntüsü kendini açık ara belli ediyor. Dünyaca ünlü Bora Bora adasında yer alan bu otel Pasifik Okyanusunun ortasında yer alıyor. Bungolov evler içinde ultra lüks bir tatil yapmak mümkün.

Dubai Burj El Arab

Bu otelin adını bilmeyen yok gibidir. Dubai kentinde kendisine has mimarisi ile ihtişamı ile çok özel bir otel. Otelde altın merdiven korkulukları ve kapı kolları sizi masalsı bir dünyaya götürüyor.

Paris George V, Four Seasons

Paris kentinin tam göbeğinde Eyfel kulesinin karşısında olan bu otel ünlü oteller zincirinin en iyi otellerinden bir tanesidir. Manzarası yanında yemekleri ve temizliği ile de meşhur olan bir oteldir.

Tokyo Ritz Carlton

Dünyaca ünlü oteller zincirinin Tokyo kentinde yer alan bu oteli Japon kültürüne dair izler de taşıyor. Sade ve doğal bir iç dizaynı olan otelde tam anlamı ile yok yok denilebilir.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları