Son zamanlarda astroloji ve astrologlar, hangi burcun çapkın olduğuna, hangi burcun uzun ilişkiye uygun olduğuna ve hangi burcun sadakatsiz olduğu konusuna eğilmiş durumda.

Ulaşılan sonuca göre tam bir aile reisi olarak görülen Oğlak ve Balık burçları son zamanlarda evlilik ve uzun ömürlü ilişkiden kaçınarak hayatlarında heyecan arıyorlar. Bu yüzden en çapkın burç olarak göze çarpıyorlar. Kadınlar da ise en çapkın burç olarak Kova burcu dikkat çekiyor. Peki diğer burçlar ne durumdalar? 

Koç Burcu

Koç burcu erkeği çapkınlıklarıyla nam salmıştır. Cinsel dürtülerine karşı koyamazlar. Fakat bu ilişkileri uzun sürmeyecektir. Koç burcu sadece anlık heyecanları sever. 

Boğa Burcu

Boğa burcu erkeği tam bir aile babasıdır. Oturmuş bir düzeni olsun ister bir Boğa burcu erkeğiyle birlikteyseniz endişe etmeniz gereken sizi aldatıp aldatmayacağı değil aşırı duygusallığı olmalıdır. 

İkizler Burcu

Adeta bir oyuncu olan İkizler burcu erkeği, karşılıklı ilişkilerinde oyun oynamaya bayılırlar. Yine de endişe etmeyin bu onlar için oyundan öteye gitmeyecektir. 

Yengeç Burcu

Yengeç burcu erkeği çok romantik olmasından dolayı size asla aldatmayacakmış gibi gelebilir. Fakat sizi uyaralım Yengeç burcu romantik olduğu kadar çapkındır da. Size çok aşık olsa da uzun vadede asla ona yetmeyecektir. İki kişilik ilişkiler ona göre değildir. Hep bir heyecan peşinde koşar. 

Aslan Burcu

Her konuda olduğu aşk konusunda da prensip sahibi olan Aslan burcu erkeği için sadakat her zaman ön plandadır. Aldatmak onun için küçültücü bir olaydır. Fakat güzelliğe karşı koymaya çalışsa da güzellik onların yoldan çıkmasına sebep olabilir.

Başak Burcu

Bir Başak burcu erkeği ile birlikteyseniz hayatınızda aldığınız en doğru karar olabilir. Başak burcu erkeği için sadakat çok önemlidir. Onlar her zaman sadık olmayı seçecektir. Unutulmamalı ki sadık olmayı seçmelerinin sebebi yakalanmaktan çekinmeleridir. 

Terazi Burcu

Terazi burcu erkeğini ilgisiz bırakır onun üzerine düşmezseniz aldatılmanız an meselesi olabilir. Terazi burcu erkeği ilgi görmek ve bir aşk ilişkisi içerisinde olduğunu hissetmek ister. Fakat oturmuş bir ilişki içerisinde olmak onu aldatmadan önce iki defa düşünmeye itecektir. 

Akrep Burcu

Akrep burcu erkeği tutkuyu iliklerine kadar yaşamak ister. Kadınları etkilemekten çok haz duyar. Eğer bir Akrep ile beraberseniz aldatılmayı göze alıyorsunuz demektir. Çünkü bir akrep erkeği aldatmakta hiç bir sakınca görmez. Yakalandığında hep bir bahanesi olacaktır. Tabi ki yakalamanız da oldukça zor olacaktır. Bir Akrep erkeği aldatma konusunda oldukça profesyonel bir gizlilik içerisinde olacaktır. 

Yay Burcu

 Astroloji haritalarına göre en çapkın burç Yay burcu olarak ortaya çıkmakta. Yay burcu erkeği evli olsa da aldatmaya yönelir hatta ikinci bir hayat kurabilirler. Bu durumda bile her şey normal gibi davranabilir. Sevgisinden şüphe etmeyeceğiniz bir erkek gibi görünür ve olayların üzerini kolayca örtebilir. Bir Yay burcuyla birlikte olmadan önce iki defa düşünün her an evli çıkabilir. 

Oğlak Burcu

Oğlak burcu erkeği son araştırmalara göre uzun ilişki aramasa da aldatmayı tercih etmezler. Başka birine ilgi duyduğunda aldatmak yerine sizden ayrılmayı tercih edecektir. Başka birinden etkilendiğinde bunu sizinle açık açık konuşacağından dolayı ona güvenebilirsiniz. Yine de onlara fazla bağlanmamanız sizin için daha iyi olacaktır. 

Kova Burcu

Kova burcu erkeği sizi cepte gördüğünde başkalarına yönelebilir. Bu yüzden bir Kova ile kuracağınız ilişkilerde temkinli olmanız gerektiğini unutmamalısınız. İlişkisinde bir sorun orta çıktığında başka heyecanlar arayacaktır. Oldukça da pişkin olan Kova burcu yakalanabilme ihtimalini hiç düşünmez. Yakalanırsa da bu durumda sizi suçlu çıkaracaktır. 

Balık Burcu

En naif ve duygusal burç olarak bilinen balık burcu erkeği sevdiği zaman tam sever. Sizi sevdiğinden %100 emin olabiliyorsanız gözünüz arkada kalmasın. Fakat şüpheleriniz varsa erkeğiniz zeki bir kadın tarafından etkisi altına alınmış olabilir. Balık burcu zekaya asla karşı koyamaz. 

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları