Seyahat günü belli olmayan insanların faydasına olacak olan bu sistem seyahat severlerin hoşuna gidecek.

Fiyat koruma uygulaması ile biletleriniz artık koruma altında olacak. Fiyat koruma uygulaması başlatan Türk Hava Yolları seyahat eden müşterilerinin belirli bir süre biletin aynı fiyattan yararlanacağı bilgisini paylaştı. Türk Hava Yolları, yolcular biletleme yaptığı zaman da uygun bir fiyat ile uçuş yapabileceğini bildirdi. 

THY firması Türkiye’nin her yerine ulaşan köklü bir firmadır. 354 yolcu uçağına sahip filosu ile Türkiye’nin en iyi uçak firmaları arasında yerini alıyor. Geliştirilen yeni uygulama sayesinde ekonomik bir uçuş gerçekleştirebilirsiniz. Yurtiçi, Yurtdışı uçuşları fark etmeksizin çok iyi bir bilet fiyatı yakaladınız. Ancak ne zaman uçacağınız henüz belli değil. Hiç düşünmenize ve hiç üzülmenize gerek yok. THY’nin yeni uygulaması sayesinde bileti fiyatını dilediğiniz tarihe kadar durdurabilir ve bekletebilirsiniz. Fiyat koru uygulaması ile biletinizi belirli bir süreye kadar bekleterek avantajlı bir uçuş gerçekleştirebilirsiniz.

Standart Koruma İşlemi Yapabilirsiniz

Standart koruma işlemi yolcunun istek ve arzusuna göre oluşturulan bir işlemdir. THY’nin uyguladığı fiyatı koru uygulamasına istinaden standart korumada yolcu uçuşuna ne kadar zaman varsa o kadar zamana kadar belirli bir ücret karşılığında bilet fiyatını sabitleyerek biletleme esnasında da ödediğiniz ücreti iade alabilirsiniz.

Amerika Avantajı Mevcut

Amerika kalkışlı ve varışlı olan tüm biletler uçuşlarına 7 gün kalana dek 24 saat boyunca ücretsiz olarak bu işlemden yararlanabilme imkanına sahip olacak. 

Üyelik Programınız Varsa Çok Şanslısınız

Elite Plas üyeleri, Miles&Smiles Classic Plus üyeleri uçuşa kalan süre ve belirlenen süre boyunca fiyatı koruma sisteminden ücretsiz olarak yararlanabilecekler.

Türk Hava Yolları Bu İşlemi Nasıl Yapacak?

En çok sorulan sorulardan bir tanesi budur. THY uygulamasını yaparken bu yolları uygulamanız gerekir;

• Uçak bileti satın alma işlemlerini yapın,

• Uçuş işlemlerinizi yaptıktan sonra sayfa da yer alan fiyatı koru butonuna tıklayın.

• Yolcu bilgilerini detaylı bir şekilde doldurduktan sonra koruma paketlerini seçin.

• Kredi kartı veya banka kartınız ile ödeme yapın.

• Fiyat koruma işlemleri onaylanınca fiyatınız belirlediğiniz süre boyunca aynı kalacak.

Fiyat korumasında olan bileti satın alacaksanız rezervasyonlarım kısmından işlemlerinizi tamamlayarak biletinizi alabilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları