Dani Alves Fransa'da oynadığı PSG ile sözleşmesini yeni sezon için yenilemedi. Sao Paulo'ya geri dönme kararı veren Alves'e Morumbi'de şaşalı bir imza töreni yapıldı.

Ülkesine döneminin heyecanının futbolcuyu daha da azimli ve kararlı hale getirdiği gözlendi. Dani Alves'in imza attığı bu törene Sao Paulo'nun efsane oyuncularının pek çoğu katıldı ve oyuncuya eşlik etti. Bu oyuncular arasında Lugano, Hernanes, Kaka, Luis Fabiano ve Rai de yer aldı. Görkemli ve eğlenceli geçen törende unutulmaz görüntüler yaşandı. Tören sırasında yaşananlar çoğu kişinin hafızalarından silinmeyecek. Ülkesine dönme kararı ile birlikte Dani Alves kendisine çok daha güvenli ve mutlu gözüküyor.

Efsane Geri Dönüş

Dani Alves 36 yaşında ve 2002 senesine kadar Bahia'da oynadı. Daha Bahia'da gençliğinde oynadığı futbolla göz dolduran oyuncu hemen dikkat çekmeyi başardı. 2002 yılında buradan ayrılıp Sevilla'ya geçti. 2009 Dünya Kupası'nda 87. attığı frikik golü ile hafızalarda yer edinen oyuncu sürekli ilerleyen bir futbol kariyerine sahip. Aradan geçen 17 yıldan sonra ülkesine dönen Dani Alves büyük bir heyecanla karşılandı. Bugün Brezilya'nın en iyi takımlarından birisi olan Sao Paulo ile imza atan oyuncunun anlaşması 2022 yılına kadar devam edecek. Bu imza töreni sırasında hem oyuncunun söyledikleri hem de seyircilerle birlikte stadın görünümü efsane bir törenin gerçekleşmesini sağladı. Adını unutulmaz oyuncular arasına yerleştiren Dani Alves ilerleyen yaşına rağmen futbol kariyerinden vazgeçmeyeceğini açıkça belirtiyor.

Alves'in Açıklamaları

Törende Alves daha önce de pek çok takımdan teklif aldığını belirtti. Ama ülkesine dönmesinin kendisi için büyük bir anlamı olduğunu söyledi. Ayrıca 2022'de yapılacak olan Dünya Futbol Turnuvası'nda Brezilya milli forması ile sahaya çıkacak olmanın da ayrıca heyecan verici olduğunu söylemeyi ihmal etmedi. Oyuncu hala kariyerini yükseltme hedefinden vazgeçmediğini de vurguladı. Bu yükseliş sırasında da Sao Paulo'da olmaktan çok mutlu olduğunu ve bu takımdaki oyunculuk performansının tarihe geçeceğini de söyledi.  

Sao Paulo'ya Teşekkür

Dani Alves kendisine yeni bir dünya kupasında milli takım forması giydirme şansı veren Sao Paulo'ya teşekkür etmeyi de ihmal etmedi. Sao Paulo bugün ligde Santos takımından 11 puan geridedir. Alves'in ilk hedeflerinden birisi takımını ligde daha yukarılara taşımak. Sao Paulo yaptığı bu transferle birlikte Brezilya ligine daha da yukarılara çıkmayı amaçlıyor. Bu konuda en büyük destekçilerinden birisi de Dani Alves. 

Ayrıca 2022'de 39 yaşına gelecek olan oyuncu hala formunda ve iddialı gözüküyor. Oyuncu Brezilya'da oynarken tam altı kez La Liga şampiyonluğu, 3 kere de Şampiyonlar Ligi başarısı yaşadı. Dani Alves en son Fransa 1. Lig'inde PSG takımında yer almıştı. Sizleri bu görkemli imza töreninden unutulmayacak fotoğraflarla baş başa bırakıyoruz.  

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları