Yaşam koşulları gün geçtikçe zorlaşıp, hayat her geçen gün daha ciddi anlamda pahalılaşmaya başladıkça, hemen hemen herkes, haklı olarak, ek iş yapmak istemektedir.

Bilhassa evde boş zamanlarını değerlendirip, iyi bir gelir elde etmek isteyenler için ek iş sunan firmalar bulunmaktadır. Evde ek iş imkânı sağlamak, hem maddi, hem manevi yönden başarı kazandırmaktadır. Evlere ek işveren firmalar aracılığıyla geçim sıkıntısı çeken pek çok kişi, el becerisi ve boş zamanına göre çeşitli işler yapıp para kazanmakta, böylelikle aile bütçesine katkı sağlamaktadır. 

Örneğin mandal süsleme ve paketleme işi yaparak, ek gelir elde edebilirsiniz. Bu işi veren firmalarla görüşüp, hiç de zor olmayan mandal süsleme ve paketleme işini alabilirsiniz. Firmalardan karışık bir şekilde teslim edilen mandallar, plastik ve ahşap modellerine göre, daha sonra da renklerine göre ayrılmalıdır. 

Ardından mandallarda kırık, çatlak, kopma veya yaylarında gevşeme olup olmadığı kontrol edilip, en son sağlam biçimde ayrılan mandallar paketlenmelidir.  Paketlenme ve birleştirilmesi gereken mandallar evinize gönderilip, bittiği zaman evinizden teslim alınacak; ödemeniz de paket başına yapılacaktır.

Evde İplik Temizleme İşi

Tekstil firmalarında pek çok personel çalışmaktadır. Pantolon, kazak, gömlek, elbise ve daha birçok giyim eşyasının üstünde yer alan ipliklerin itinalı bir biçimde temizlenmesi gerekiyor. Tekstil firmaları, çok sayıda çalışanı olmasına rağmen, personelinin zamanından çalmamak ve işlerin aksamaması adına, iplik temizleme işlerini evlere verirler. Siz de, evinizde uygun bir ortam oluşturup, iplik temizleme işini yapabilirsiniz. 

Tekstil firmaları size temizlenmesi gereken parçaları gönderip, belirli bir süre tanır. Bu süre içinde temizlenmesi gereken tüm iplikleri temizleyip, teslimata hazır hale getirebilirsiniz. Ne kadar çok iplik temizlerseniz, ek gelir artışınız da bu doğrultuda olacaktır.

Evde Kalem Paketleme İşi

Ek gelir için yapılan ve uzun yıllar boyunca bitmeyecek işlerden biri de kalem paketleme işidir. Oldukça basit ve keyifle yapılan bu iş için Kalem firmalarıyla görüşebilirsiniz. Firmalar evinize paketlenmesi gereken kalemleri gönderirler. Kalemleri itinalı ve düzgün bir şekilde sınıflandırarak paketlediğinizde, firmalar size düzenli olarak kalem gönderip, ödemeyi sürdürür. 

Gönderilen kalemleri renk tonlarına, markalarına ve kullanım amaçlarına göre ayırıp, paketlerine belirtilen miktarda yerleştirip, paketleri de kutularının içerisine koyuyorsunuz. Firmaların sabit bir kalem sayısı yoktur. 

Siz ne kadar fazla yapabilirseniz, o kadar çok kalem talep edebilirsiniz. Kalem işi veren firma yetkilisi paketleme işleminin nasıl yapılacağını detaylı olarak gösterecektir. Dikkatle izlenirse, kolay bir iş olduğunu anlayacaksınız.

 

Takı Yaparak Para Kazanmak

Ev ekonomisine destek olmak isteyen kişiler için takı yapımı da son derece uygun, pratik ve zevkli bir iştir. Geliri de sürekli artan takı işlerini yaparak gelirinize katkıda bulunabilirsiniz. Bu işi veren firmalarla görüşerek, firmalara takı hazırlayabilir ya da kendiniz malzeme edinip takı tasarlayabilir ve satmaya başlayabilirsiniz. 

Evde takı tasarımı yapmak, herkesin rahatlıkla yapıp para kazanabileceği güzel bir fırsattır. Temin etmeniz gereken malzemelerin başlıcaları boncuklar, iplikler, pullar, kolye uçları, bazı aparatlar, küpe arkalıkları, değişik taşlar, kolye zincirleri, imameler, keski ve penye gibi yardımcı malzemeler, yapıştırıcılar, süsleme için kurdele çeşitleri ve benzeri malzemeler yer alıyor. Bu malzemeleri temin edip evde takı yapabilir ve satışa sunup ek gelir elde edebilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları