Birçok kişiyi ekranlara kilitleyen Survivor her geçen gün yeni polemikleri ile gündeme geliyor. Yıllardır izlemeye alıştığımız ve ardından uzun değerlendirmeler yaptığımız bu yarışma programında yaşananlar kimi zaman bizleri kızdırıyor kimi zamansa sevindiriyor. Hemen hemen her eve konuk olan bu yarışma programında bir kez daha karşımıza çıkan Hakan Hatipoğlu gündeme oturacak yorumlarda bulundu.

Survivor 2018’de takım arkadaşlarının oylaması sonucu All Star’a geçen Ecem Karaağaç hakkında konuşmalar devam ediyor. Bir hayli ses getiren bu olay sonrasında ise adada bulunanların da elbette bir düşüncesi bulunuyor. Hırsın ve azmin somut bir hale geldiği Survivor’da Hakan Hatipoğlu bu yaşananların ardından duyanları şaşırtan bir açıklamada bulundu. Bu açıklama sonrasında ise adada gergin anlar kaçınılmaz oldu. Gönüllüler adasında Ramazan Kalyoncu ile konuşan Hakan Hatipoğlu Ecem Karaağaç’ın Survivor hayatını bitirdiğini ifade etti.

Ramazan Ecem’i Yazarak Hata Etti

Ramazan Ecem’i Yazarak Hata Etti

Hakan Hatipoğlu’nun Survivoryarışmasında yaşadığı deneyimleri artık herkes biliyor. Yıllardır bu yarışmanıniçerisinde olan ve birçok programda bu yarışma hakkında düşüncelerini ifadeeden Hakan Hatipoğlu’nun bu düşüncesinde haklı çıkıp çıkmayacağı için ise henüzbir şey demek oldukça zor. Ancak ilerleyen zamanlarda Hatipoğlu’nundüşüncelerinin haklılığını görebiliriz. Ancak bu yorum şimdiden oldukça fazlases getirmeye başladı bile. Ecem Karaağaç’ı tutanların bu yoruma sinirlenmekolasılığı ise hayli yüksek.

Hakan Hatipoğlu yaşananları ise Gamze hep hasta gibi. Grip, hazırdeğil, ağlıyor. Bu Survivor'da onun ömrü ne kadar olur bilmiyorum. Ramazan,Ecem'i yazarak hata etti. Çünkü Ecem'in Survivor hayatını bitirdi. Ayrıca kendiyle birlikte yürüyecek bir arkadaşını kaybetti. Belki dışarıdaki bir arkadaşını da kaybetti" diyerek yorumladı. Kendi deneyimlerini göz önüne alarak yorumda bulunan deneyimli yarışmacıyı savunanlarda yok değil.

Ecem Karaağaç’ın All Star Takımına Geçmesi Gönüllüler Takımını Karıştırdı

Ecem Karaağaç’ın All Star Takımına Geçmesi Gönüllüler Takımını Karıştırdı

Ecem Karaağaç’ın takımdeğiştirmesi sonrasında ise iki tarafta da ortalık bir hayli karıştı. RamazanEcem için onu elememek için adını yazdım derken Nihat Doğan konuya ilişkinyaptığı açıklamada gönüllülerde bir ihanetin söz konusu olduğunu söyledi.İhanet sözünün ardından ise ortalık çok daha fazla karıştı.

Yaşanan bu olaya ise en büyük tepki yaptığı açıklamalardan belli olduğu üzere Hakan Hatipoğlu’ndan geldi. Ecem gibi iyi bir performansa sahip olan yarışmacının gönderilmesinden oldukça rahatsız olduğunu ifade eden Hatipoğlu Ramazan’a ve diğer yarışmacılara olan tepkisini açıkçabelli etti.

Ecem’in Kırgın olduğu Tek İsim Ramazan

Ecem’in Kırgın olduğu Tek İsim Ramazan

Gönüllüler takımından konseydeyapılan oylama sonrasında All Star takımına geçen Ecem adadan yalnızcaRamazan’a kırgın olduğunusöyledi. Konuya yönelik açıklamasında ise Ecem ‘’Kırgınlığım sadeceRamazan'a olabilir. Onunla da adada tartışıp sonra tokalaşıp kapattığımız içinsonradan açmak istemedim. Demek ki bir şeyler konuşulmuş arkamdan. Ben iyi biryarışmacı olduğumu düşünüyorum" dedi.

Nihat Doğan ise All Star takımına geçen Ecem ile sohbet ederken çarpıcı söylemlerde bulundu. Takım arkadaşlarının Ecem’e ihanet ettiğini söyleyen Doğan düşüncelerini  ‘’Stratejik olarak büyük hata yaptılar ama aklı başında insanlar bu kadar büyük bir hata yapmazlar. Bu işin içinde bir ihanet söz konusu’' şeklinde belirtti.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Facebook Yorumları



Disqus Yorumları